Brugklassers strijden in De Kuip voor LMC Scholen CUP

Op dinsdag 13 juni 2017 strijden brugklassers van LMC-scholen tegen elkaar om de LMC Scholen CUP. Omdat ‘Talent Scoort’ laten deze enthousiaste jongens en meisjes zien wat zij als praktijkonderwijs-, vmbo-, mavo-, havo- of vwo-scholier kunnen op het heilige gras.

De voetbalkunstenaars verbonden aan het bekende ‘Team Touzani’ trakteren de jonge talenten op een wervelende clinic. Ná de leerlingenwedstrijden (09.00-14.00 uur) strijden LMC-docententeams tegen oud-Feyenoordspelers. Met dit voetbaltoernooi hervat LMC Voortgezet Onderwijs een sportieve jaarlijkse traditie. Een vruchtbare samenwerking tussen twee oer-Rotterdamse clubs: LMC Voortgezet Onderwijs en Feyenoord Rotterdam. Vanaf 2018 wordt het toernooi uitgebreid met onder meer voorafgaande voetbalclinics op Varkenoord.