Excursies naar Brussel, Amsterdam en Ardennen

In het kader van het 10-jarig bestaan van het  Lyceum Kralingen werden op vrijdag 9 september diverse excursies georganiseerd:
Zo maakten de examenklassen een rondvaart door het centrum van Amsterdam en werd beeldenmuseum Madame Tussaud bezocht, de onderbouw ging richting Ardennen.

Klassen 4 en 5 bezochten de Belgische hoofdstad. Heel sterk verbonden met Brussel is het Atomium, een stalen constructie met 9 bollen. Elke bol heeft een diameter van 18 meter. Geen wonder dat dit monument veelvuldig werd gefotografeerd. Daarna kregen de leerlingen een interessante rondleiding door het centrum, waarbij Manneken Pis niet mocht ontbreken. Altijd verbazingwekkend dat zoiets nietigs zoveel belangstelling trekt.
Na de rondleiding kon in kleine groepen worden gewinkeld. Mede door het mooie weer en het voorbeeldige gedrag van de leerlingen was het een bijzonder geslaagde dag.

Op onderstaan link is aantal foto’s te zien.