Feestelijke certificaatuitreiking door wethouder Kasmi

Deze kanjers stonden op 29 mei op het  podium in de schijnwerpers in de prachtige raadzaal van het gemeentehuis Rotterdam.

De Talentenklas (groep 8 leerlingen) kreeg daar het welverdiende certificaat in handen. Na al het harde werken tijdens de lessen op woensdagmiddag, hebben de leerlingen een deel van hun werk gepresenteerd; een prachtig tijdschrift met daarin hun geschreven teksten over bekende gebouwen in Rotterdam.

Wethouder Said Kasmi sprak de leerlingen toe en kreeg een tijdschrift overhandigd namens de hele groep.

Na een goede voorbereiding starten de leerlingen volgend schooljaar op verschillende Middelbare scholen in Rotterdam. De voorzijde van het tijdschrift zegt het heel treffend: ‘Het einde is ons begin’. Het einde van deze Talentenklas betekent dat de leerlingen starten met een nieuwe stap in hun toekomst!

Esther Makop
Docente Nederlands