Feestelijke diploma-uitreiking

Woensdag 11 juli vond de diploma-uitreiking van zowel de havo – als de vwo-leerlingen plaats in het Hofpleintheater.

De goed gevulde zaal kreeg een gevarieerd schouwspel voorgeschoteld. Naast de speeches van de schoolleiding, mentoren en docenten was er een Kahoot-quiz (met zeer toepasselijk een wereldbol als prijs) voor de examenleerlingen.

Klapstuk van de middag waren de 2 filmpjes, waarin het personeel zich van zijn meest artistieke kant liet zien: dansend en rappend door de hele school lieten OP en OOP zien, dat zij bijzonder veel in hun mars hadden. Een en ander werd bijzonder gewaardeerd. Aan het eind werd de ‘diplomacommissie’ (A.Linnert, E.Yilmaz, P.Derksen en J.Volkers) met bloemen bedankt voor deze zeer geslaagde editie!

Foto’s zijn via onderstaande link te zien.