Kennismaking vierde klassen

Vrijdag 20 september werd voor de vierdeklassers de jaarlijkse kennismakingsactiviteit georganiseerd.  Dit keer gingen drie klassen onder begeleiding van de mentoren Hoekstra,  Ataman en Schaeffer naar het Funpark Rotterdam in het Kralingse Bos. Omdat dit lekker dichtbij Lyceum Kralingen is, besloten veel leerlingen er lopend of op de fiets heen te gaan.

Het werd een gezellige boel. Gezegd mag worden dat onze leerlingen fanatiek en actief meededen aan de verschillende teamspelletjes. Ze renden zich het vuur uit de sloffen bij een levensgroot ‘Boter, Kaas en Eieren en zetten letterlijk hun beste beentje voor tijdens het bouwen van een katapulttoren. Ook werden de leerlingen met touwen aan elkaar gebonden waaruit ze zich moesten bevrijden. Dit vergde enige hersengymnastiek. Doordat er zo goed werd samengewerkt, werden er ware prestaties neergezet. De begeleiders van het Funpark waren vol lof over de inzet van onze bovenbouwers. Wij als mentoren ook. De sfeer was erg positief.

Er is een welwillende toon gezet tijdens zeskamp in de vierde klas. Iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Als dit de spirit voor het volgende schooljaar is, stemt dat heel hoopvol voor de inzet en de resultaten. Op naar een even actief en inspirerend schooljaar!