slogan

Nieuws

#Verslag

Onderweg naar Mexico

Zoals velen van jullie al weten zijn wij – ‘Team Roboticos’ – al drie jaar bezig met de voorbereidingen voor de grote Wereldkampioenschappen Robocup Junior in Mexico!

We zullen namelijk de basis vormen voor de toekomst van alle scholen in Nederland, ook wel het nieuwe robotplatform voor bovenbouwleerlingen genoemd. In de toekomst zullen alle middelbare scholen die mee willen doen aan de kampioenschappen onze basis moeten gebruiken om een kans te kunnen maken.

Eindelijk kunnen we vol trots vertellen dat er keihard gewerkt wordt aan een voetballende robot die kans maakt om in de top 10 van de wereld te komen. Het zal niet gemakkelijk worden om tegen de Aziatische robots te strijden, maar wij zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen en we zullen met het volste vertrouwen Nederland vertegenwoordigen in Mexico.

Voordat we mee mogen doen aan de Wereldkampioenschappen moeten we eerst de Nederlandse Kampioenschappen zien te winnen met volle overtuiging. Hiervoor vragen wij aan jullie steun, want die zullen we nodig hebben.
Team Roboticus

Ps. Voor de fans: onze nieuwe website is online roboticus.nl