Geslaagde open dag!

Zaterdag 2 februari was er de Open Dag. Velen hebben demonstraties met robots gezien, opdrachten bij o.a. wiskunde, Duits en Frans gemaakt. Bij economie en geschiedenis waren er maar liefst 8 opdrachten, die de leerling moest beantwoorden. Dit jaar met de Gouden Eeuw als thema. Sommen oplossen, juiste naambordjes plaatsen bij specerijen (die men ook kon proeven!) enz. Bij elke goede oplossing kreeg men een letter. Uiteindelijk moest men van 8 letters een woord maken. Er waren 2 versies met als oplossing resp. rampjaar (1672) en schilder (Nederland kende in die tijd wel 10.000 schilders!). Uit de goede oplossingen zal een winnaar worden getrokken. Deze ontvangt met de klas binnenkort een leuke prijs!
In de sporthal was er Mad Science met de gekste proefjes. Na afloop kon men op het schoolplein nog heerlijke poffertjes eten.

OPEN DAG GEMIST?
WIL JE ONZE SCHOOL TOCH NOG KOMEN BEKIJKEN?

Dat kan! Op woensdag 13 februari is er een extra meeloopdag. Je kunt je aanmelden via de site. Of vraag je ouders een afspraak te maken via de administratie (010 – 4 11 15 45). Je bent van harte welkom!

klik op het logo om de foto’s te zien