Start lessen in het Chinees en Spaans

Sinds een aantal maanden is het mogelijk voor leerlingen van Lyceum Kralingen om tijdens de KWT-uren te kiezen om Chinese taal en cultuur  of Spaanse taal en cultuur te volgen. De leerlingen die Chinees of Spaans volgen krijgen geen cijfer voor het vak, maar het is voor de leerlingen  wel mogelijk om een certificaat te behalen indien zij dat wensen. Daarnaast wordt het volgen van Chinees of Spaans vermeld in het plusdocument van de leerling. Behalve dat de leerlingen veel leren tijdens de lessen, hebben zij ook veel plezier.

Tijdens de KWT-uren is het voor de leerling mogelijk om zich in te schrijven voor een vak waarin hij of zij ondersteuning nodig heeft, of juist verder uitgedaagd wil worden met verrijkende stof.